<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4385675841918878097\x26blogName\x3dakuyika\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://selipartinggi.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://selipartinggi.blogspot.com/\x26vt\x3d-5515443262363946682', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
yika Diary talking links credits
MUSIC

Stop it when its annoy u


Disclaimer



Archives

Recent Posts
kosong
festival nasyid peringkat zon pudu :)
nasihat jer... :(
breathless :)
kami berenam :)
ape ape ajeh!
PERUT?
can you raed tihs?
award pertame :)
EXAM!


Date back by month
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
April 2010
Thursday, 9 July 2009 @ 23:56
`Air Batu Campur :)


sile muntah bg sesiape yg geli tahap babun :)
selame ni aku just post bende2 yg penting bagi aku..
tp bg posting nih plak..lain siket lah...
hari ni bgn pukol 5.15 pg untuk siap2 pegi sekolah...
then sampai umah aniza...abah idris cakap nak ikut x pegi carefour jln Peel mlm nnti...
then aku just kate ok jeh...
sampai sekolah ingatkan da dapat kad smart tag utk student tapi...
sobsobsob xdpat pong!
sekolah hari ini overall ok jeh...sbb aku langsung tak tidur kat sekolah hari ni...
yaaa aku mmg BUKAN student pilihan guru...sbb aku nih kuat sangat penyakit M...
aku rindu kat argon tp malas nak mesej dea...nih pon aku online kat cc...mlas nak gune line streamyx argon kang dea kate ape pulak...buat cari gado jeh...aku malas nak mesej dia bkn sje geditgedit xnak msj...tp
aku rase nak rest jeh...
aku suke melawat blog orang tapi orang jeh xnak melawat blog aku...taw lah blog aku nih miskin...
aku jarang nak update blog...
sebab ape sebab malas..maybe org akan kate 'eleh minah nih baik takyah ade blog kalau xnak update buang mase aku jeh tgk blog minah nih'
huhuhu da puas ngomel minah?law kaw rase buang mase angkat kaki berambos arh...
tadi umi masak nasi goreng n ayam goreng...oh hari ni aku mkn goreng2 jeh...kalau terliur sile lap pakai tisu umah org kawin skang...kang menitik payah nak kene bilas carpet pakai washing machine auto...
kejap lagi nak pegi ikut umi pegi farmasi nak beli ubat mate umi...mate umi da makin teruk...
tanya lah perasaan aku bile ade ibu yang cacat penglihatan..
huhuhu jawapannye aku bangge gile doh!walau umah aku flat 2 bilik jeh tapi tak bermakne aku patut malu dgn kondisi kehidupan aku an?
hidup makin bosan tv umah aku rosak...streamyx kene potong sbb tak bayar...aishh..
okelah mase nak abes nih..
aku chiow dulu...
daaaa...

p/s; sape malu nak kawan nan aku korek hidung cepat!!!!