<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4385675841918878097\x26blogName\x3dakuyika\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://selipartinggi.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://selipartinggi.blogspot.com/\x26vt\x3d-5515443262363946682', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
yika Diary talking links credits
MUSIC

Stop it when its annoy u


Disclaimer



Archives

Recent Posts
kentut yang wangi
Air Batu Campur :)
kosong
festival nasyid peringkat zon pudu :)
nasihat jer... :(
breathless :)
kami berenam :)
ape ape ajeh!
PERUT?
can you raed tihs?


Date back by month
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
April 2010
Tuesday, 14 July 2009 @ 01:03
`wishlist for my Buffday

nampak x lilypie kat atas nih?
huhuhuuhu tak sangke tinggal 1 minggu dan empat hari lagi buffday aku yang ke 17 tahun kan?
syoknye tapi makin hari makin tue aku lah nampaknye...
oh ini wishlist aku untuk buffday yang ke 17 tahun ini
1.nak shawls tak kira lah warna ape nak bagi satu guni pun takpe tak kesah..sbb ape taw
saje nak tambah collection dekat katil aku tuh..aku sangkut shawls aku semua
kat katil malas nak lipat :)
2.nak selipar wedges or wedges bkn or lah aku nak dua2 sekali!oh aku mmg tamak haloba :)
3.nak dress labuh tuh..tinggi aku 170 cm so sesuai ape nak pakai dress labuh tuhkan...
4.baju! tak kesah lah baju ape...
5.buku rujukan :)
6.nak buffday yang disambut dengan adenye kek tiramisu or blueberry
kalau nak tambah j.co donut pon takpe aku takesah..sbb aku tak penah sambut buffday dgn cakes :(
7.nak hang out dgn bloggers myspacer or sesaper lah...janji girls day out :) aku MALU dgn lelaki yg amat sgt :)
8.new spectacles babes :)
oke itu sahaje wish list aku...maybe peeps out there keep wonder why i never bought all kinds up there BECAUSE
only one reason thats is my buffday lah my dear :)
p/s; mesti ade org ckp..duduk flat tapi nak mengada2 barang mahal2..bg aku tak semestinyer duduk umah flat kene jadi miskin sentiasa kan....kite mestilah up to date!
minta minta dapat semuanya :)