<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4385675841918878097\x26blogName\x3dakuyika\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://selipartinggi.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://selipartinggi.blogspot.com/\x26vt\x3d-5515443262363946682', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
yika Diary talking links credits
MUSIC

Stop it when its annoy u


Disclaimer



Archives

Recent Posts
wishlist for my Buffday
kentut yang wangi
Air Batu Campur :)
kosong
festival nasyid peringkat zon pudu :)
nasihat jer... :(
breathless :)
kami berenam :)
ape ape ajeh!
PERUT?


Date back by month
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
April 2010
Wednesday, 15 July 2009 @ 09:10
`Maaf :(

asslamualaikum teman :)
sehat tak hari ini?aku sehat jeh..
cuma sore throat sikit..
jerebu kuat sangat..air pun kurang minum kan...
aku nak annouce sikit yang aku nak minta maaf pada readers yang nak comment entry aku..
kalau nak sangat komen blog aku just leave ur comments at the tag board yg warna soft pink tuh..
pagi tadi after PJ lesson masuk kelas kawan aku ckap lah cuba tengok lampu kat syiling kelas tuh
then aku tengok ade kelawar..lepas tu PN Zaiton suruh lah kawan aku buka lampu...
bile buka lampu kelawar tu terbang ke hulu hilir semua classmates aku jerit macam orang gila...
aku dengan cikgu jeh gelak besar tengok gelagat diorang hahhaha

kesian diorang hahaha...boleh dikatakan semua la yang sorok muka bawah meja aku tak lah...
gelak jeh..
asal eh diorang tak sorok badan bawah meja???
wondering....
wey korang aku jeles niya baik dengan bitch tuh...
wey aku benci pendengki wey nape dia mesti hampir dengan dunia aku...

aku nak study tapi malas..semangat ade tapi malas nak buat ape...

p/s;pening fikir nak letak lagu ape dalam blog..any suggestion drop it at tag board :)